MARANJA  YOGA

   YOGA     

QIGONG    TAI CHI


ANJA VIBELUND


Maranja Yogaskole startet i 2006 og drives av Anja, sammen med hennes mann Spiros, som er Tai Chi lærer. Hun er fulltids yogalærer med bred egenerfaring i yoga & meditasjon. Hun er utdannet ved den veletablerte og anerkjente Yogalærerskolen i Norge (Over 1000 timer) og medlem av Yogalærerforbundet.


Anja Vibelund har også spesialutdannelse i yoga for gravide, kunstnerutdannelse, Psykodrama terapeut grunnutdannelse, "Rythm for evolution" - rytmeutdannelse fra USA og grunnfag i pedagogikk og filosofi fra Universitetet i Oslo. Anja har deltatt på mange stille retreater med sin lærer etter utdannelsen, som har vært med på å utvide og styrke det indre "rom". Hun praktiserer yoga og meditasjon daglig.


"Det jeg setter spesielt pris på i Anjas klasser er hennes helt jordnære måte å få meg til å oppleve det som skjer i meg selv, her og nå. Og at kroppen får bestemme hvor grensene går.  Føler en ro og avspenning i øvelsene ."

-Maja


PERSONLIG  VEILEDNING for kvinner

Intuisjon som reelt redskap for å skape det livet du elsker


Vi retter oppmerksomheten mot det som gir energi i øyeblikket og bruker nærvær og intuisjon, for å få klarhet. Metoden fokuserer på livets selv-helende natur og på det som oppstår når vi våger å slippe den mentale styringen og motta nye innsikter fra, vår egen kvinnelige intuisjon.


En sesjon kan eksempelvis inneholde; spontan dialog, stillhet, pustefokus, enkle fysiske yogaøvelser, avspenning, visualisering og lyd/rytme.


Kanskje utforsker vi hvordan du kan møte ubehag og frykt, istedenfor å stenge av , hvordan du kan være i sårbarhet på en måte som styrker deg eller hvordan din intuisjon kan bli din veileder og aller beste venn, når du skal ta små og store valg, i livet.  


Det er mulig å booke en enkelt sesjon eller dedikere deg til 7 uker, hvor du får med deg ett skreddersydd fokus, som du skal ha med i hverdagen, fra gang til gang. Nye vaner tar tid.


Varighet: 1, 5 t  Pris: 1100 kr   Pris 7 uker: 6 300 kr

For yogaelever på kurs: 900 kr / 5 600kr


Bestill tid ved å sende mail til anja@maranjayoga.com  


"Jeg følte at "indre meg" fikk komme frem i lyset, uten å si eller forklare så mye. Gikk derifra med letthet, mer energi og en ny selvtillit, i møte med de utfordringer jeg kom med "

- sykepleier 2021