MARANJA  YOGA

   YOGA     

QIGONG    TAI CHI
ANJA VIBELUND


Maranja Yogaskole startet i 2006 og drives av Anja, sammen med hennes mann Spiros, som er Tai Chi lærer. Hun er fulltids yogalærer med bred egenerfaring i yoga & meditasjon. Hun er utdannet ved den veletablerte Yogalærerskolen i Norge og er medlem av Yogalærerforbundet.


Hun har også spesialutdannelse i yoga for gravide, kunstnerutdannelse, Psykodrama terapeut grunnutdannelse, "Rythm for evolution" - rytmeutdannelse fra USA og grunnfag i pedagogikk og filosofi fra Universitetet i Oslo.


"Det jeg setter spesielt pris på i Anjas klasser er hennes helt jordnære måte å få meg til å oppleve det som skjer i meg selv, her og nå. Og at kroppen får bestemme hvor grensene går.  Føler en ro og avspenning i øvelsene ."


-Maja

                                               RETT INN I KRAFTEN  

                                     En til en med Anja

LA DET SOM ER VANSKELIG, BLI DIN STØRSTE SRYRKE


Når vi forsøker å unngå ubehag, vandrer vi lenger og lenger bort fra oss selv. Da blir også muligheten for å få det vi virkelig trenger, svekket.


Gjennom dialog og intuitiv/ kreativ tilnærming, finner vi "knuta" som er årsak til utfordringen. Begrensende mønstre som ligger under overflaten, kommer frem i lyset og vi henter ny klargjørende informasjon, fra vårt indre "kompass" - kraften vi ble født inn i verden med.

En ny bevissthet om hvem vi er uten frykt, vokser frem.  


Inne i hvert eneste ubehag, ligger det en diamant. Det er den jeg er her for å hjelpe deg å finne.


Jeg anbefaler 4 ganger i første omgang, da gjentagende fokus-arbeidet, er nødvendig for varig endring. Men en enkelt sesjon er også mulig. Fysisk oppmøte eller på zoom.


Varighet: 1 t 15 min   Pris : 1200 kr.  Pris 4 ganger : 4200 kr   Pris 7 ganger: 7000 kr


Bestill tid ved å sende mail til anja@maranjayoga.com.


"Å jobbe med Anja er både kraftfullt, nærende og gøy! Jeg er så imponert over kontakten hun har med sin egen intuisjon, og hvordan hun alltid underviser 100% fra egen innsikt og erfaring.

- Kathrine Tuset Jenssen 2021

"Jeg følte at "indre meg" fikk komme frem i lyset, uten å si eller forklare så mye. Gikk derifra med letthet, mer energi og en ny selvtillit, i møte med de utfordringer jeg kom med "

- Sykepleier 2021


Gjennom flere måneder med veiledning hos Anja, opplever jeg at hun gir meg nøkkel på nøkkel, til å åpne dører, jeg ikke engang visste fantes, inne i meg selv."

- Ellen Marie Anstensrud