MARANJA  YOGA

   YOGA     

QIGONG    TAI CHI
ANJA VIBELUND


Maranja Yogaskole startet i 2006 og drives av Anja, sammen med hennes mann Spiros, som er Tai Chi lærer. Hun er fulltids yogalærer med bred egenerfaring i yoga & meditasjon. Hun er utdannet ved den veletablerte Yogalærerskolen i Norge og er medlem av Yogalærerforbundet.


Hun har også spesialutdannelse i yoga for gravide, kunstnerutdannelse, Psykodrama terapeut grunnutdannelse, "Rythm for evolution" - rytmeutdannelse fra USA og grunnfag i pedagogikk og filosofi fra Universitetet i Oslo.


"Det jeg setter spesielt pris på i Anjas klasser er hennes helt jordnære måte å få meg til å oppleve det som skjer i meg selv, her og nå. Og at kroppen får bestemme hvor grensene går.  Føler en ro og avspenning i øvelsene ."


-Maja

                                                    FINN DIN INDRE STYRKE

                                             Personlig veiledning med AnjaDet er lett å sitte fast i seg selv. For når omgivelsene og følelsene blir for ubehagelige, slås forsvaret automatisk på.  Da trekker vi oss unna. Vekk fra omgivelsene og vekk fra livet inne i oss selv. Da blir også muligheten for å få det vi VIRKELIG trenger, borte.


Gjennom dialog og intuitiv tilnærming, blir "rota" til utfordringene synlig og begrensende mønstre som ligger under overflaten, kommer frem i lyset. "Trollene" får "sol" på seg og "trolldommen" sprekker. En ny bevisst, stødig indre styrke kan vokse seg frem.  


Inne i hver eneste smerte, frykt og ubehag, ligger det en uendelig vakker diamant og venter. Det er gaven til den som velger å ta i mot seg selv. Det er det jeg er her for å hjelpe deg med.


Jeg anbefaler 4 ganger eller mer, da gjentagende fokus-arbeidet, er nødvendig for varig endring. Men en gang er også mulig. Fysisk oppmøte eller på zoom.


Varighet: 1 t 15 min   Pris : 1200 kr.  Pris 4 ganger : 4200 kr   Pris 7 ganger: 7000 kr


Bestill tid ved å sende mail til anja@maranjayoga.com.


"Å jobbe med Anja er både kraftfullt, nærende og gøy! Jeg er så imponert over kontakten hun har med sin egen intuisjon, og hvordan hun alltid underviser 100% fra egen innsikt og erfaring.

- Kathrine Tuset Jenssen 2021

"Jeg følte at "indre meg" fikk komme frem i lyset, uten å si eller forklare så mye. Gikk derifra med letthet, mer energi og en ny selvtillit, i møte med de utfordringer jeg kom med "

- Sykepleier 2021


Gjennom flere måneder med veiledning hos Anja, opplever jeg at hun gir meg nøkkel på nøkkel, til å åpne dører, jeg ikke engang visste fantes, inne i meg selv."

- Ellen Marie Anstensrud