MARANJA  YOGA

   YOGA     

QIGONG    TAI CHI


ANJA VIBELUND


Maranja Yogaskole startet i 2006 og drives av Anja, sammen med hennes mann Spiros, som er Tai Chi lærer. Hun er fulltids yogalærer med bred egenerfaring i yoga & meditasjon. Hun er utdannet ved den veletablerte og anerkjente Yogalærerskolen i Norge (Over 1000 timer) og medlem av Yogalærerforbundet.


Anja Vibelund har også spesialutdannelse i yoga for gravide, kunstnerutdannelse, Psykodrama terapeut grunnutdannelse, "Rythm for evolution" - rytmeutdannelse fra USA og grunnfag i pedagogikk og filosofi fra Universitetet i Oslo. Anja har deltatt på mange stille retreater med sin lærer etter utdannelsen, som har vært med på å utvide og styrke det indre "rom". Hun praktiserer yoga og meditasjon daglig.


"Det jeg setter spesielt pris på i Anjas klasser er hennes helt jordnære måte å få meg til å oppleve det som skjer i meg selv, her og nå. Og at kroppen får bestemme hvor grensene går.  Føler en ro og avspenning i øvelsene ."

-Maja


PERSONLIG  VEILEDNING

Aktiver din livskraft


Vi retter oppmerksomheten mot det som gir energi i øyeblikket og får klarhet i de væremåter som hindrer livskraften å utfolde seg. Vi kartlegger egen kontakt med og balansen mellom de ulike delene av oss selv; kroppen, energien, sinnet/følelsene, visdom, lykke og vår egen oppmerksomhet som hviler i alt.


Hvordan kan vi begynne å være i dialog med alle delene av oss selv og motta verdifull informasjon, som leder til mer og mer indre frihet?


Metoden hviler på grundig egen erfaring og selvinnsikt og på yogaens levende visdomstradisjon, gjennom tusenvis av år, med fokus på hvordan vi mennesker kan leve i størst mulig harmoni med oss selv og våre omgivelser.  


En sesjon kan eksempelvis inneholde; dialog med en lyttende og spontan tilnærming, stillhet, pustefokus, enkle fysiske yogaøvelser, avspenning, visualisering og lyd/rytme praksis.


Det er anbefalt med minimum 4 ganger, da gjentagende fokus-arbeidet med lærer, er nødvendig for varig endring.


Varighet: 1 t 15 min   Pris : 1200 kr.  Pris 4 ganger : 4200 kr   Pris 7 ganger: 7000 krBestill tid ved å sende mail til anja@maranjayoga.com. Zoom møter er også en mulighet.


"Jeg følte at "indre meg" fikk komme frem i lyset, uten å si eller forklare så mye. Gikk derifra med letthet, mer energi og en ny selvtillit, i møte med de utfordringer jeg kom med "

- Sykepleier 2021


"Å jobbe med Anja er både kraftfullt, nærende og gøy! Jeg er så imponert over kontakten hun har med sin egen intuisjon, og hvordan hun alltid underviser 100% fra egen innsikt og erfaring. Det har vært til stor hjelp og inspirasjon for meg, så jeg gleder meg veldig til å lære mer om hvordan jeg kan vekke mitt intuitive nærvær i hverdagen.

- Kathrine Tuset Jenssen 2021