MARANJA YOGA

YOGAFERIE & QIGONG PÅ KRETA  

Ny dato kommer for våren 2023


Fordypning i det enkle og nære. I det som fornyer livsgnisten.


En sanselig lav budsjett ferie i vår-blomstringen på vakre Kreta Omringet av natur, 500 meter fra det krystallklare middelhavet.


Vi holder våre daglige Yoga & Qigong klasser i en stemningsfull shala med utsikt over fjell og hav. Uforstyrret, fredfullt, kun med en passerende gjeter og hans sauer, i ny og ned.


Vi inntar dagens større lunsj på tavernaer ved stranda, i gåavstand fra der vi bor. Det er rimelig og fantastisk god mat. Ellers handler vi inn litt til frokost og kvelds, som vi ordnet selv, eller i fellesskap


Prisene inkluderer 7 overnattinger, 2 t Qigong hver morgen og 2 t yoga hver ettermiddag.

Dobbeltom tilknyttet yogashala, veranda med utsikt mot hav, med morgensol og eget baderom: Kr 6000 per person. Enerom kr 7500 per person. Delt rom har lite t kjøkken.  


Rimelige flybilletter ordnes individuelt. Leie av bil er nødvendig, rimelig og greit når vi går sammen om dette. Vi hjelper gjerne med info vedrørende reise.


Betaling & kansellering

Kursdeltager innbetaler kr 2000 i bindende depositum ved påmelding og resterende beløp senest 4 uker før oppstart. Med mindre enn 4 uker til oppstart refunderes ikke kursavgiften fra vår side. Men en ny regel hos forsikringsselskapene trådde i kraft i fjor, som dekker deg som kursdeltager på arrangement, hvis du må avlyse pga positiv Covid test.    

Hvis, mot formodning, vi må avlyse, blir hele kursavgiften refundert.Kontakt Anja på tel 45617887 /anjavib@gmail.com