MARANJA  YOGA

   YOGA     

QIGONG    TAI CHI


RENATE GULBRANDSEN


Renate Gulbrandsen er kursholder og arbeider med feminint lederskap og er en budbringer for å leve mer nært det naturlige i oss selv og omkring oss. Hun er også en oljeveileder, og har fordypet seg i hvordan oljer kan være dråper av nytt liv i hverdagen. En mulighet til dyp emosjonell healing av historiene vi bærer med oss, så en ny retning kan ta form.


YOGA & NATURENS OLJE DRÅPER

Dato: lørdag 4 april kl.11-15


Mange ønsker velkommen til nye verktøy for bedre helse. Som både utvinnes bærekraftig, etisk forsvarlig og jobber i harmoni med kroppens egen natur.  


Essensielle oljer er en av de mest kraftfulle former for plante baserte hjelpemidler, fordi oljen inneholder selve “livs blodet” til planten og har alle dets immun styrkende kvaliteter inntakt.


Bli med på 2 timer nærende yoga med Anja hvor vi fokuserer på energi givende nærvær og dyp hvile. Etter yoga inviteres vi med inn i oljenes magiske verden med Renate Gulbandsen.

Renate vil dele sin kunnskap om hvordan vi kan bruke oljer for daglig pleie; bedre søvn og fordøyelse, redusere stress, leve bedre med kroniske smerter og mer i harmoni med egen syklus m.mer. Vi prøver ut, lukter og erfarer.


Yoga kr 250. Oljer kr 250  Ved forhånds påmelding kr 400 for begge.

Påmelding til anjavib@gmail.com eller tel 45617887