MARANJA YOGA

YOGAFERIE & QIGONG PÅ KARPATHOS, HELLAS  

med Anja og Spiro   9-16 juli 2023


Nærhet til naturen, sansene og til deg selv.


Daglig praksis i Hatha Yoga og Qigong på den fredfulle øya Karpathos, omringet av skjønn natur. Rommene har utsikt over det krystallklare havet og vi møtes på en ute paviljong med tregulv og tak, til daglig praksis.


Qigong åpner energi flyten i hele kroppen, med rolige stående bevegelser, mens vi i yoga lander ned på jorda og inn i vår egen kropp. Spenninger og "støy" slipper taket, så vi kan leve mer i ro og balanse med naturen i og rundt oss.


Pris på 12 700 kr inkluderer transport til og fra flyplassen på Karpathos, 3 måltider per dag, delt rom med eget bad, 2 t Qigong hver morgen og 2 t Yoga hver ettermiddag og 2 utflukter i løpet av uken med måltid inkludert. Enerom 15 200 kr.


Flybilletter bestilles av deltager. Du kan fly direkte begge veier med Apollo som passer med datoene 9-16 juli, på www.apollo.no. Vi er behjelpelige med informasjon ang reise.


Påmelding  Påmelding så lenge vi har ledige plasser. Innbetaling av depositum ved påmelding er på 4000 kr.  

Skriv til anja@maranjayoga.com for påmelding


Betaling & kansellering

Kursdeltager innbetaler kr 4000 i depositum (bindende) ved påmelding og resterende beløp senest 45 dager før oppstart. Med mindre enn 45 dager til start må hele kursbeløpet betales i sin helhet. Ved sykdom vil reiseforsikring dekke tapet.

Hvis vi mot formodning må avlyse, returneres hele kursavgiften.


Kontakt Anja på tel 45617887 / anjavib@gmail.com